X
تبلیغات
زولا
 
کامپیوتر و شبکه آموزش مشاوره, نصب و پشتیبانی شبکه تلفن:26100584
مشاوره اجرا پشتیبانی شبکه های کامپیوتری -دوربین مداربسته-سانترال -ویپ-راهکارهای جامع امنیت
آخرین مطالب
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • تعداد بازدیدکنندگان: 396044

حذف پیام‌های ارسالی در واتس آپ به واسطه یک باگ بعد از زمان طلایی

یکی از قابلیت‌هایی که کاربران واتس آپ مدت‌ها منتظر آن بودند، قابلیت حذف پیام است، قابلیتی با نام Delete For Every One. این قابلیت هم اکنون برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS در دسترس است.

قابلیت حذف پیام به کاربران واتس آپ امکان می‌دهد که پیام‌‌های ارسالی خود در چت‌‌های خصوصی و یا گروه‌‌ها را که به اشتباه ارسال شده است، پاک کنند. بی‌اغراق می‌توان این قابلیت را یکی از بهترین قابلیت‌‌هایی دانست که طی این سال‌‌ها به واتس آپ اضافه شده است.

اما کاربران واتس آپ تنها تا 7 دقیقه بعد از ارسال پیام می‌توانستند از قابلیت حذف پیام استفاده کنند که این محدودیت برای هر دو چت‌‌های خصوصی و گروهی وجود داشت. اما اگر بعد از این 7 دقیقه زمان طلایی کاربری بخواهد پیامی ‌را حذف کند چطور؟ آیا امکانی برای انجام این کار وجود دارد؟ بله یک ترفند عالی برای این کار هست!

یک وبلاگ‌نویس فرانسوی توانسته است باگی را در واتس آپ پیدا کند که به واسطه آن می‌توان بعد از حتی 7 دقیقه هم پیام‌‌ها را حذف کرد. جالب اینجاست که این بار محدودیت زمانی به 7 روز رسیده است! بعلاوه می‌توان پیام‌‌های خوانده شده را هم حذف کرد.

اما چگونه از این باگ استفاده کنیم؟ برای استفاده از این باگ تنها باید چند گام ساده زیر را طی کنید:

1- به بخش تنظیمات تلفن همراه خود بروید.

2- وای فای و داده‌‌های تلفن خود را غیرفعال کنید.

3- از بخش تنظیمات تلفن هوشمند، وارد بخش اپلیکیشن‌‌ها شوید.

4- اپلیکیشن واتس آپ را انتخاب کنید و گزینه Force stop را برگزینید.

5- دوباره به صفحه اصلی تنظیمات تلفن همراه برگردید.

6- گزینه Date & Time را انتخاب کنید.

7- تنظیمات اتوماتیک ساعت و تاریخ (Automatic date & time) را غیرفعال کنید.

8- حالا تاریخ و ساعت گوشی هوشمند خود را دقیقا به همان تاریخ و ساعتی تغییر دهید که پیام را ارسال کرده‌اید.

9- حالا دوباره برنامه واتس آپ را باز کنید و به سراغ پیام ارسالی خود بروید.

10- روی پیام ضربه بزنید و گزینه Delete را انتخاب کنید.

11- در کمال تعجب می‌بینید که هر دو گزینه Delete for me و Delete for everyone نمایش داده می‌شود!

12- حالا گزینه Delete for everyone را انتخاب کنید تا به جای پیام حذف شده عبارت This message was deleted نمایش داده شود.

به همین راحتی واتس آپ گول می‌خورد و می‌توانید حتی بعد از 7 دقیقه طلایی هم پیام‌‌های دلخواهتان را از چت‌‌های خصوصی و یا گروهی پاک کنید. تنها این مسئله را در نظر بگیرید که پیام چند دقیقه دیرتر از شما، روی گوشی گیرنده حذف می‌شود.


 

 

لینک کانال تلگرام نتمارک: کلیک کنید

 

هر آنگونه که مایل هستید با ما در ارتباط باشید.

 

"ما همیشه پاسخگوی شما هستیم"

 

تلفن  تماس :                   26100584(9821+)

 

فکس:                                     26100574

.

مجموعه تخصصی نتمارک

مشاوره | اجرا | پشتیبانی شبکه های کامپیوتری| سانترال| خدمات شبکه | پشتیبانی سخت افزار – پشتیبانی نرم افزار | خدمات آی تی | راه اندازی شبکه | خدمات پشتیبانی شبکه و سرور | مدیریت شبکه | قرارداد تعمیر و نگهداری شبکه | دوربین مداربسته| ویپ| راهکارهای جامع امنیت| تلفن:26100584-021



1       نظرات
دوشنبه 18 دی‌ماه سال 1396 :: 12:56 ب.ظ
آرش