کامپیوتر و شبکه آموزش مشاوره, نصب و پشتیبانی شبکه تلفن:26100584

مشاوره اجرا پشتیبانی شبکه های کامپیوتری -دوربین مداربسته-سانترال -ویپ-راهکارهای جامع امنیت

کامپیوتر و شبکه آموزش مشاوره, نصب و پشتیبانی شبکه تلفن:26100584

مشاوره اجرا پشتیبانی شبکه های کامپیوتری -دوربین مداربسته-سانترال -ویپ-راهکارهای جامع امنیت

خدمات و تعمیر کامپیوتر در محل


خدمات و تعمیر کامپیوتر در محل


خدمات و تعمیر کامپیوتر در محل

آیا از اینکه تعمیر کامپیوتر خود را به افراد ناشناس بدهید هراس دارید؟
- آیا حمل کامپیوتر تا مراکز تعمیرات برایتان مشکل است؟
- آیا از لو رفتن اطلاعات شخصی کامپیوتر خود میترسید؟
- آیا از تعویض قطعات خود در تعمیرگاه کامپیوتر نگران هستید؟
- دیگر نیازی نیست که ترسی به خود راه بدهید!!!
- ما به خانه و محل کار شما می آییم و در حضورتان تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ شما را انجام می دهیم.
- بااطمینان مشکلات رابه شرکت ما بسپارید.

(گروه مهندسین نتمارک با کارشناسان مجرب)


از خدمات نرم افزاری نتمارک میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
• تعمیرات کامپیوتر در منزل و محل کار شما
• عیب یابی، تعمیرات تخصصی و رفع کلیه اشکالات نرم افزاری سیستم های کامپیوتری.
• بالابردن سرعت سیستم.
• نصب کلیه ویندوزها و درایورهای لازم.
• نصب انواع تجهیزات جانبی رایانه (اسکنر –پرینتر – مودم (ADSL
• بازیابی اطلاعات از دست رفته (Data Recovery).
• ویروس یابی کاملا حرفه ای سیستم.
• ارائه و نصب نرم افزارهای تخصصی،مهندسی، بازی و برنامه‌های متنوع.
• دارای بانک نرم افزاری از جدیدترین نرم افزارهای روز دنیا.
• ارائه آموزش‌های لازم در ارتباط با نرم‌افزار و سخت‌افزار.
• آموزش برنامه‌های کامپیوتری از قبیل :Windows – Word – Excel –

از خدمات سخت افزاری نتمارک میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:

•عیب یابی ، تعمیرات تخصصی و رفع کلیه مشکلات سخت افزاری سیستم های pc و لبتاپ
•تعمیرات تخصصی هارد کامپیوتر
•مشاوره، فروش، ارتقاء و اسمبل کلیه قطعات کامپیوتر با نازل‌ترین قیمت در حضور شما.
•مشاوره و فروش سیستمهای کامپیوتری مناسب برای کافی نت و گیم نت
•فروش سخت افزار و قطعات جانبی
•آمادگی تنظیم قرارداد با شرکتها جهت بازدید دوره ای سیستمها و تعمیرات کامل کامپیوترها در هر زمان
کلیه تعمیرات صورت گرفته در اسرع وقت و با گارانتی کیفیت می باشد. 






تلفن :  26100584


کارشناس پشتیبانی :09125149569



ویکی لیکس: جاسوس‌افزار Athena ویندوز 10 را هدف قرار داده است

ویکی‌لیکس به‌تازگی اسنادی فاش کرده است که نشان می‌دهند جاسوس‌افزار Athena ویندوز 10 را هدف قرار داده است. 

کمی پس از متهم کردن جولیان آسانژ (برنامه‌نویس استرالیایی و مؤسس ویکی‌لیکس)، او اعلام کرده بود که جنگ علیه سیا تازه شروع شده است. حالا به نظر می‌رسد بر اساس اسنادی که به‌تازگی از سوی ویکی‌لیکس منتشر شده، سیستم عامل جدید مایکروسافت مورد حمله قرار گرفته است.

در افشاگری جدید ویکی‌لیکس، جاسوس‌افزاری با کدنام Athena که مشخص نیست چه کسی آن را کد نویسی کرده، تمامی نسخه‌های ویندوز، از ویندوز ایکس‌پی تا ویندوز ۱۰ را مورد هدف قرار داده است. این مشکل امنیتی آگوست ۲۰۱۵ و کمی از پس از انتشار ویندوز ۱۰ بروز کرده و به نظر می‌رسد یک شرکت خصوصی مستقر در همپشایر به نام Siege Technologies در تولید آن دست داشته است.

این Spyware به مهاجمین اجازه می‌دهد به کل سیستم‌های کامپیوتری دسترسی داشته باشند و اطلاعات سرقت شده را به CIA بفرستند، آن‌ها را حذف کنند یا روی نرم‌افزارهای مختلف بارگذاری کنند.

ویکی‌لیکس گفته است:

به‌محض نصب جاسوس‌افزار آتنا، این بدافزار قابلیت دیده‌بانی خود را فعال می‌کند و با بارگذاری و تخلیه‌ی فایل‌ها برای انجام وظایف مشخص و انتقال اطلاعات، به دایرکتوری‌های مختلف سیستم هدف دسترسی پیدا می‌کند. این بدافزار به اپراتور اجازه می‌دهد در زمان انجام کار تنظیمات را تغییر دهد تا بتواند هر طور که می‌خواهد کارش را انجام دهد.

این جاسوس‌افزار به‌طور ویژه‌ای برای دور زدن نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس مانند کسپرسکی طراحی شده است.

هفته‌ی گذشته نیز حملات بدافزاری با نتایج مخربِ مشابه گزارش شد که توسط سازندگان باج‌افزارها تولید شده بود. به نظر می‌رسد مایکروسافت نسبت به این فرایندهای مخرب آگاه است و تلاش می‌کند تا با ارائه‌ی وصله‌های امنیتی مشکل را برطرف کند. در حال حاضر بهترین پیشنهاد استفاده از سیستم‌های ابری برای پشتیبان‌گیری و بروزرسانی مداوم ویندوز است؛ چرا که در ویندوز ۱۰ استفاده از برنامه‌ی خودکار بروزرسانی سیستم پیشنهاد نمی‌شود

باج افزار واناکرای رمزگشایی شد

باج افزار واناکرای رمزگشایی شد

 

واناکرای، باج افزار مخربی که هزاران رایانه را در سراسر دنیا قربانی خود کرده بود، با تلاش محققین رمزگشایی شد.

بر اساس برآوردهایی که تاکنون صورت گرفته است، بیش از ۲۰۰ هزار رایانه در ۱۵۰ کشور جهان موردحمله‌ی باج افزار واناکرای (WannaCry Ransomware) واقع‌ شده‌اند که از جمله قربانیان این حمله‌ی سایبری می‌توان به مراکز مهمی همچون سازمان ملی خدمات بهداشت انگلیس و وزارت کشور روسیه اشاره کرد. پس از خسارات گسترده‌ای که این باج افزار در پی داشت، اکنون امیدها برای حل این بحران بیشتر شده است.

 

Wannacry attack

 


 

روز جمعه ۱۹ می، ابزاری منتشر شده است که به گفته‌ی محققین، می‌تواند بسیاری از رایانه‌های آلوده به این باج افزار را بدون پرداخت مبلغ باج رمزگشایی کند. این برنامه قادر خواهد بود اطلاعات رایانه‌های آلوده به این باج افزار که از سیستم‌عامل‌های ویندوز XP ،7 و ۲۰۰۳ استفاده می‌کنند، بازیابی کند. همچنین به گفته‌ی یکی از محققان که در ساخت این برنامه مشارکت داشته است، این امکان وجود دارد که ابزار منتشرشده بتواند روی دیگر نسخه‌های ویندوز همچون ویندوز سرور ۲۰۰۸، R2 ۲۰۰۸ و ویستا نیز عملکرد درستی داشته باشد. این برنامه، موسوم به WannaKiwi، بر پایه‌ی ابزاری که پیش‌ازاین و با نام واناکی منتشرشده بود، کلید رمز را پیدا می‌کند. WannaKey، در روز ۱۸ می به‌منظور استخراج اطلاعات لازم برای ساخت کلید رمزنگاری در سیستم‌عامل‌های XP منتشر شد؛ ولی این ابزار نیازمند برنامه‌ی جداگانه‌ای برای تبدیل بیت‌های استخراج‌شده به کلید رمزگشایی است.

میزان گستردگی حملات باج افزار Wannacry

مت سوییش، از بنیان‌گذاران شرکت امنیت سایبری Comae Technologies، در توسعه و ارزیابی واناکیوی همکاری داشته و اعلام کرده است که این برنامه به‌درستی کار می‌کند و جزئیات فنی آن را نیز برای عموم منتشر کرده است. همچنین یورو پل و آژانس مجری قانون اتحادیه اروپا هم این برنامه را تأیید کرده‌اند.

 

europol wannakiwi

 

همچون واناکی، واناکیوی نیز از نقایص موجود در رابط برنامه‌نویسی برنامه‌های رمزنگاری مایکروسافت بهره می‌جوید؛ واناکرای و دیگر برنامه‌های کاربردی ویندوز هم از این رابط برای ساخت کلیدهای رمزنگاری و رمزگشایی استفاده می‌کنند. این رابط دارای توابعی برای پاک کردن کلیدهای ساخته‌شده، از حافظه‌ی کامپیوتر است؛ ولی نقص‌های این رابط باعث می‌شود گاهی اعداد اولی که برای ساخت کلید از آن‌ها استفاده می‌شود، در حافظه باقی بمانند. این اعداد را تا زمانی که رایانه خاموش نشده باشد یا آن قسمت از حافظه با مقدار جدیدی بازنویسی نشده باشد، می‌توان بازیابی کرد.

 

واناکیوی با جستجوی حافظه و یافتن مقادیر p و q که کلید رمزنگاری بر پایه‌ی آن‌ها ساخته‌شده است، کلید را بازیابی و سپس با استفاده از آن، فایل‌های قفل‌شده توسط باج افزار واناکرای را رمزگشایی می‌کند.

 

بنجامین دلپی، یکی از توسعه‌دهندگان واناکیوی این‌گونه بیان می‌کند که ابزار موجود تاکنون توانسته است رایانه‌های زیادی را رمزگشایی کند که برخی دارای سیستم‌عامل ۷ و ۲۰۰۳ بوده‌اند. او معتقد است که دیگر نسخه‌های ویندوز نیز می‌توانند به‌گونه‌ای مشابه بازیابی شوند. همچنین واناکیوی مزیت‌هایی نسبت به واناکی دارد، ازجمله رابط کاربری ساده و قابلیت تولید کلید رمزگشایی بدون نیاز به هیچ ابزار دیگری.

 

دلپی این‌گونه بیان می‌کند:

 

    برای بازیابی فایل‌های خود، برنامه‌ی واناکیوی را دانلود کنید. اگر کلید رمزگشایی قابل بازیابی باشد، این برنامه آن را استخراج و شروع به رمزگشایی تمام فایل‌های قفل‌شده از هارد دیسکتان می‌کند، درست مانند زمانی که مبلغ باج را پرداخت کرده باشید. بااین‌حال در بسیاری از موارد این کلید قابلیت بازیابی ندارد و شانس کمی برای این کار وجود دارد.

 

wannakiwi

 

ابزار واناکیوی در حال بازگشایی فایل‌های رمزنگاری‌ شده

 

باید توجه داشته باشید اگر سیستم ریستارت شده باشد یا مکانی از حافظه که اطلاعات لازم برای بازیابی کلید ذخیره‌شده است، با داده‌های جدیدی بازنویسی شده باشد؛ این برنامه‌ی رمزگشا همچون واناکی قادر به یافتن کلید و بازیابی اطلاعات نخواهد بود. واناکیوی هنوز به‌صورت گسترده روی رایانه‌هایی با پردازنده‌های ۶۴ بیتی تست نشده است؛ لذا این امکان وجود دارد که عملکرد آن بر این رایانه‌ها با مشکلاتی همراه باشد. با وجود تمام محدودیت‌هایی که این برنامه‌ی رمزگشا دارد، واناکیوی پیشرفتی بزرگ در مسیر جبران خسارات وارده و کمکی ارزشمند برای حل مشکل بسیاری از مردم محسوب می‌شود.